Sayın Başbakan'ın Şehit ve Gazi Yakını Öğretmenler Konusuna El Atmasını Bekliyoruz

12 Mayıs 2008'de başlayan Öğretmenlerin İller Arası İsteğe Ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme başvuruları 23/05/2008 Cuma günü (yarın) sona erecektir. Geçen hafta yayımladığımız ?Kamu Kurumları, Şehit ve Gazi Eşleri İle Yakınlarını Unuttu mu?? başlıklı yazımızda MEB'in geçen yıllarda uyguladığı fakat bu kılavuzda yer vermediği şehit ve gazi yakınlarının zorunlu hizmetleri ile ilgili düzenlemenin yapılması gerektiğini vurgulamıştık. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Mayıs 2008 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sayın Başbakan'ın Şehit ve Gazi Yakını Öğretmenler Konusuna El Atmasını Bekliyoruz

12 Mayıs 2008'de başlayan Öğretmenlerin İller Arası İsteğe Ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme başvuruları 23/05/2008 Cuma günü (yarın) sona erecektir.

Geçen hafta yayımladığımız ?Kamu Kurumları, Şehit ve Gazi Eşleri İle Yakınlarını Unuttu mu?? başlıklı yazımızda MEB'in geçen yıllarda uyguladığı fakat bu kılavuzda yer vermediği şehit ve gazi yakınlarının zorunlu hizmetleri ile ilgili düzenlemenin yapılması gerektiğini vurgulamıştık.

O yazımızda belirttiğimiz ?Memurlar.net olarak bunun sehven yapılan bir hata olduğunu düşünüyoruz.? şeklindeki samimi ifademize rağmen bugüne kadar bir düzenleme yapılmaması ve bu öğretmenlerimizin mağduriyetlerinin sürdürülüyor olması düşündürücüdür.

Bu duruma Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın el atmasını bekliyoruz. Bu öğretmenlerimiz geçen yıl muaf edildikleri zorunlu hizmete bu yıl tabii tutulmaktalar ve bu konuda devletin hiç sorgu, sual sormadan vermesi gereken bir hakkı adeta kendileri ister pozisyona getirilmektedirler. Acı olan da budur?

Maksut BALMUK
Eğitim Yöneticisi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber