CHP konvoyundaki kazada yaralanan Çıldır öldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2008 14:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- CHP'nin parti otobüsünün üzerinde başını köprüye çarparak yaralanan Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ersin Çıldır, hayatını kaybetti.

"Tarım ve Çiftçi Kurultayı" için Şanlıurfa'ya gelen Genel Başkan Deniz Baykal'ın da bulunduğu hareket halindeki parti otobüsünün üzerinde başını köprüye çarparak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan Ersin Çıldır'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.


Kurultay için Şanlıurfa'ya gelen heyeti taşıyan CHP seçim otobüsünün üzerinde bulunan CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri, köprüye başını çarparak ağır yaraladı.

''Tarım ve Çiftçi Kurultayı'' için Şanlıurfa'ya gelen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, havaalanından kente girişi sırasında, partiye ait otobüsün üzerinde bulunan CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ersin Çıldır, kafasını köprüye çarparak yaralandı.

Otobüsün açık olan üst kısmında bulunan Ersin Çıldır isimli genç, otoban bağlantı yolundaki köprüye asılı olan yol işaret tabelasına başını çarparak yaralandı.

Otobüs, köprüyü 500 metre geçtikten sonra partililer tarafından durum farkedildi ve kayıp şahıs önce konvoyda yolda düştüğü sanılarak yolda aranmaya başlandı.

Daha sonra otobüsün üzerinde kanlar içinde bulunan genç, battaniyeye sarılarak önce bir minibüsün üzerine, sonra da bir cipin içine taşındı. Daha sonra olay yerine gelen ambulansla Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ERSİN ÇILDIR'IN DURUMUNUN AĞIR OLDUĞU BELİRTİLDİ

Şanlıurfa'da CHP otobüsünün üzerinde kafasını köprüye çarparak yaralanan Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ersin Çıldır'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ''Tarım ve Çiftçi Kurultayı'' için Şanlıurfa'ya gelen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın havaalanından kente girişi sırasında, partiye ait otobüsün üzerinde bulunan ve kafasını köprüye çarparak yaralanan Çıldır'a kaldırıldığı Şanlıurfa Devlet Hastanesi acil servisinde müdahale ediliyor.

''Kafa travması'' geçirdiği belirtilen Ersin Çıldır'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber