Operasyonda polisle zanlı arasında Cem Yılmaz'lık diyalog

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2008 14:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Organize Suçlarla Mücadale Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir suç şebekesiye yönelik sabaha karşı yaptığı operasyonda, bir polis memuru ile zanlı arasında ilginç diyalog yaşandı.

Pencereden atlayarak apartmanın arkasındaki ağaca tutunan Sebahattin isimli zanlıya polis, "Sebahattin dur kaçma! polis" diye seslendi. Zanlının "Ne polisi?" demesi üzerine polis memuru, "Trafik polisi değil herhalde! " karşılığını verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 10 ay sürdürdükleri teknik takip sonucu kendisini kamu hizmetlerinde görevli amir olarak tanıtan bir şahsın, bir takım kamu görevlileriyle birlikte suç şebekesi kurduğunu belirledi. Şahısların özellikle Güngören, Fatih-Aksaray ve Bahçelievler-Yenibosna semtlerinde faaliyet gösteren esnafların iş yerlerinde yaptıkları aramalar sonucu elde ettikleri Markalar Kanunu'na muhalefet ürünler ve kaçak cep telefonlarına el koydukları, tanzim ettikleri sahte tutanaklarla şahıslardan maddi menfaat temin ettikleri belirlendi. Bunun üzerine 04 Haziran 2008 günü saat:06.30 sıralarında İstanbul genelinde 3 farklı ilçede 6 adrese eş zamanlı olarak operasyon yapan polis, şebeke üyesi 4 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında, şebeke lideri ile birlikte 2 polis memuru ve askerden hava değişimine gelen bir erin de bulunduğu belirtildi.

Bu arada, polisin yaptığı operasyonda sıcak saatler yaşandı. Evlerin etrafını saran organize polisi, kapıları zorla açarak içeri girdi. Şebeke üyeleri ile polisler arasında kovalamaca yaşandı. Nefes kesen görüntülere sahne olan operasyonda polis, kaçan zanlıları kıskıvrak yakaladı.

Öte yandan, polislerin sabah saatlerinde baskın yaptıkları evde bulunan Sebahattin isimli zanlı pencereden atlayarak kaçmaya çalıştı. Apartmanın arkasındaki ağaca tutunan zanlı ile polis arasında şu güldüren diyalog yaşandı;

Polis mumru: Kaçıyor kaçıyor! Bana bak Sebahattin bir yere gidemezsin hiç uğraşma.

Zanlı: Kimsin?

Polis memuru: Polis polis!

Zanlı: "Ne polisi?"

Polis memuru: "Trafik polisi değil herhalde! "

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber