Belediye Başkanının yazlık villasını yaktılar

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2008 17:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli Belde Belediye Başkanı Şadan Aytaç'ın Taştepe mevkiindeki yazlık evi kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yakıldı.

Edinilen bilgilere göre, Zeytinli Belediye Başkanı Aytaç'ın Zeytinli-Kızılkeçili arası Taşlı Tepe mevkiinde bulunan yazları kullandığı yazlık evini akşam saat 21.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yakıldı.

Yangın, Zeytinli, Akçay ve Edremit itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu 3 saat süren çalışmalar sonucu zeytinlik alana sıçramadan söndürüldü. Ahşap olan evin kullanılamaz hale geldiği öğrenildi. Başkan Aytaç, "Yangınların neden olduğunu bilmiyorum. Ama yangınların peş peşe olması bizde şüphe uyandırıyor. Emniyetin Altınkum'daki sahilde yanan çay bahçesi için hiçbir araştırma yapmaması bizim için üzücü oldu" dedi.

Öte yandan, yangın sonrası küle dönen evde geriye kalan eşyalar belediye çalışanları tarafından kaldırıldı. Evde başkanın avda kullandığı fişekler ve tüfekler dikkat çekerken, tüplerin yangın sonrası bir tanesinin patladığı diğerlerinin ise hasar gördüğü bildirildi. Olayla ilgili Jandarma araştırmaya devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber