Üniversiteli kızların kabusu teşhirci yakalandı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 12 Haziran 2008 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saadet KEFAL/ESKİŞEHİR, (DHA)

ESKİŞEHİR'de birer gün arayla 2 üniversite öğrencisi kıza sokakta cinsel organını gösteren 19 yaşındaki R.B. yakalandı.

Büyükdere Mahallesi Kredi ve Yurtlar Kurumu Dumlupınar Öğrenci Yurdu karşısında dün saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda R.B., Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde okuyan ve yurda yürüyerek gitmekte olan A.A. adlı kız öğrenciye cinsel organını gösterdi.

Olay yerinden kaçan R.B.'yi E.G. adlı bir öğrenci velisi arkasından giderek takip etti. R.B.'nin aynı mahalledeki bir eve girdiğini gören E.B, daha sonra A.A. adlı kızın yanına giderek, Anadolu Üniversitesi'nde okuyan kendi kızı E.G.'ye de bir gün önce akşam saat 20.00 sıralarında aynı yerde bir kişinin cinsel organını gösterdiğini söyledi. Öğrenci velisi E.G. ile üniverseli A.A. 155 Polis imdat telefonunu arayarak ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polisler öğrenci velisi E.G.'nin gösterdiği eve giderek R.B.'yi yakaladı. Gözaltına alınan R.B. cinsel organını gösterdiği üniversite öğrencileri E.G. ile A.A. tarafından teşhis edildi. E.G. adlı öğrenci velisi polislere, ?Kızım E.G.'ye bir gün önce bir genç cinsel organını göstermiş. Bu kişiyi aramak için olayın olduğu yere geldim. Bir genç, üniversite öğrencisi A.A.'ya cinsel organını gösterip kaçtı. Ben de arkasından giderek onu takip ettim. Zanlı yakındaki bir eve girdi. Daha sonra 155'i arayarak durumu polise bildirdim? dedi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri R.B.'nin sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber