Karne almaya giden öğrenci, okul önünde hayatını kaybetti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2008 14:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde 15 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Celal Taşdemir, karnesini alamadan hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Namıkkemal Mahallesi'nde babası Hasan ve kendisinden 3 yaş küçük kardeşi Ramazan'la yaşayan Zafer İlköğretim Okulu 8/B sınıfı öğrencisi Celal Taşdemir (15), karne dağıtım törenine katılmak için okuluna gitti.

Karnesini almak için okula girerken binanın kapısında aniden yere yığıldığı, bu sırada başını kapıya çarptığı bildirilen Taşdemir'e ilk müdahaleyi öğretmenleri yaptı.

Okul yönetiminin durumu sağlık görevlilerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla öğretmenleri eşliğinde Bursa Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılan çocuğun muayenesinde öldüğü belirlendi.

Okul yöneticileri, olay anını görmediklerini, ancak görgü tanığı bazı çocukların ''Taşdemir'in yürürken düştüğünü, bu sırada başını kapıya çarptığını'' söylediklerini bildirdi.

Bu arada, karnesini alamadan, mezun olmanın sevincini yaşayamadan hayatını kaybeden Celal Taşdemir'in annesi Zahide'nin 3 ay önce geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü, Taşdemir ile babası ve kardeşinin de ''çene yapısındaki bozukluk nedeniyle'' konuşma güçlüğü sorunu yaşadıkları öğrenildi.

Konuşma güçlüğü yüzünden ''kaynaştırma eğitimi''ne tabi tutulduğu ve yaz tatilinde çene ameliyatı olmaya hazırlandığı bildirilen Celal'in karnesinde zayıf bulunmadığı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber