Paraşütçü polis nehre düştü. Boğularak hayetini kaybetti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2008 23:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Amasya'da Yeşilırmak'a düşen yamaç paraşütçü polis memuru boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, saat 19.00 sıralarında Hacılar Meydanı Mahallesi'nde yamaç paraşütçülerinin inmesi için hazırlanan yerde paramotor ile havalanmaya çalışan yamaç paraşütçü polis memuru Cengiz Arsu (37), ters rüzgara kapılarak pistin yanında bulunan Yeşilırmak'a düştü. Arsu, sırtında taşıdığı paramotorun ağırlığı ve üzerine düşen paraşüt nedeniyle suyun içinden çıkamadı. Çevreden yetişenlerin yoğun çabaları sonucunda ırmaktan çıkarılan Cengiz Arsu'ya ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekibi

tarafından yapıldı ve şahıs hemen Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç polis memuru, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Hastaneye gelen Amasya Valisi Celalettin Lekesiz, Cengiz Arsu'nun hayatını kaybettiğini hastane önünde bekleyen paraşütçü ve polis memuru arkadaşlarına açıkladı. Amasya Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görevli olan polis memuru Cengiz Arsu'nun, Amasya'da yamaç paraşütünün sevilmesine öncülük edenlerden olduğu öğrenildi. Arsu, 12-22 Haziran Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri nedeniyle Türkiye'nin her yöresinden gelen yamaç paraşütü pilotlarına ev sahipliği yapıyordu.

Ölümü arkadaşlarını yasa boğan Arsu'nun evli ve 2 çocuk babası olduğu kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber