Memurlar.Net
  Memurlar.Net İlan | Forum | Kurs | Okul | Becayiş | Soru/Cevap | Karar | Anket | Video | Üye
Twitter'da Takip Et
AçıköğretimKamu PersoneliKPSSMedya'dan HaberlerMevzuatÖğretmenÖzel KonularSınavlar ve Sorular

Memurlar.Net

Bu haber aşağıdaki kategorilere eklenmiştir.
Medya'dan Haberler > Adli Olaylar


Paylaş

MERSİN’in Anamur İlçesi Sağlık Grup Başkanı Dr. Erdal Kınacı, bazı dergi ve gazetelerde yayınlanan yardıma muhtaç ve engelli vatandaşların yarı çıplak fotoğrafları ile ilgili suç duyurusu üzerine tutuklandı.

İddiaya göre Dr. Kınacı, çektiği özürlü vatandaşların fotoğraflarının yanına, foto montajla kadın resmi yerleştirip, ‘yol üstü kerhaneleri’ adı altında web sitelerinde yayınladı. Bu durum, bazı dergi ve gazetelerde de haber konusu oldu. Dr. Kınacı’nın bazı mağdurların evlerine giderek, vaatlerde bulunduğu, bazı mağdurlara para verdiği ya da ve motor aldığı daha sonra bazı belgeler imzalattığı da iddia edildi. Fotoğrafları yayınlanan 9 kişinin avukat aracılığı ile yaptıkları şikayetin ardından Anamur Cumhuriyet Savcılığı’na sevkedilen Dr.Erdal Kınacı, Nöbetçi Mahkeme’de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkındaki bu iddiaları yalanlayan Dr.Erdal Kınacı, yayınlanan fotoğrafların kendisi ile uzaktan yakından ilgisinin olmadığını sitesine bir korsan tarafından girilip fotoğraf yerleştirildiğini ileri süren Kınacı, suçsuz olduğunu savundu. Yardım amaçlı çalışmalarının olduğunu öne süren Dr. Kınacı, bu amaçla çektiği fotoğrafları hiçbir yerde kendine yönelik maddi çıkar ve itibar amaçlı kullanmadığını söylemekle yetindi.

Hürriyet

Bu haber 5,500 defa okundu.

Avea aboneleri ABONE yazıp 9462’e göndererek ilanları cep telefonlarına alabilirler. İptal için “İPTAL” yazıp 9462’ye göndererek de servisten ayrılabilirsiniz.
Servis haftalık 0,99 TL olarak ücretlendirilir. Fiyatlara % 18 KDV ve % 25 ÖİV dahildir. Paket üyeliği aylıktır.
Günde 2 bilgilendirme SMS'i gelmektedir
Yorumlar   Yorum yaz   İlgili haberler
İletişim | Reklam | Sitene ekle | Hakkında      1999 - 2012 © Memurlar.Net.