Polise bıçakla saldıran zanlı silahla vuruldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2008 09:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Konak ilçesinde çelik kapı satan bir işyerine girerek, hırsızlık yapmaya çalışan zanlılardan Uğur Olukkaya (22), polis ekipleri tarafından açılan ateş sonucu vuruldu.

Sol bacağından yaralanmasına rağmen ara sokaklarda kaçmak isteyen Olukkaya, ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Suçüstü yakalanan diğer zanlı Emrah Güzelses ise gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 06.10 sıralarında, Eşrefpaşa İnönü Caddesi, numara 29/A'daki çelik kapı satışı yapan bir işyerinde meydana geldi. Dükkanın camını kırarak hırsızlık yapmaya çalışan zanlıları fark eden vatandaşlar, 155 Polis İmdat'ı arayıp, durumu bildirdi. İşyerindeki bilgisayarı çalmaya çalışan zanlılar, iddiaya göre olay yerine gelen polislere ellerindeki bıçaklarla saldırdı. Daha sonra kaçmaya çalışan zanlılardan Emrah Güzelses, yakalanırken, Uğur Olukkaya ise kaçmayı sürdürdü. Ancak polisin "dur" ihtarına ve havaya uyarı ateşi açmasına rağmen kaçmayı sürdüren Olukkaya, açılan ateş sonucu sol bacağından yaralandı. Yaralı halde ara sokaklarda dalan Olukkaya, İnönü Caddesi'nden, 347 sokağa, oradan da Halil Rıfatpaşa Caddesi'ne atladı. Yaklaşık 3 metre yükseklikten atlayan Olukkaya, Halil Rıfatpaşa Caddesi, 142 numara önünde park halindeki 35 DTH 16 plakalı otomobilin üzerine düştü. Bir apartmanın girişine saklanan şahıs, aşırı kan kaybı nedeniyle baygın ve yorgun düşünce kaçamadı. Polis ekipleri tarafından çağrılan ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Olukkaya'nın 12 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber