Başhekim ile doktorun izin kavgası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2008 16:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Cengiz Becerir ile Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Ercan Tomatır'ın aynı hastanede çalışan Dilek Tomatır'ın izin talebi nedeniyle kavga ettiği iddia edildi. Ercan Tomatır, Başhekim Becerir'in bu sırada boğazını sıktığını iddia ederek, Sağlık İl Müdürlüğü'ne dilekçeyle şikayette bulundu.

İddiaya göre, Tomatır'ın eşi Göz Doktoru Dilek Tomatır, bir konferansa katılmak üzere Başhekim Becerir'den izin istedi. Becerir hastanenin diğer göz doktoru da izinde olduğu için Bayan Tomatır'ın izin talebini geri çevirdi. İzin alamayan bayan doktor ve eşi Ercan Tomatır, araya siyasi bir kişiyi sokarak izin almayı denedi. Siyasi bir kişi ile telefonda konuşan Başhekim Becerir, konuşmasının ardından hastanede çalışan bay ve bayan Tomatır'ı odasına çağırdı. Eşlerle görüşen Başhekim Becerir, bayan doktorun odadan çıkmasını istedi. Bayan Tomatır başhekimin odasından dışarı çıktıktan sonra Başhekim Becerir, siyasi birini araya soktuğu gerekçesiyle Ercan Tomatır'a bağırmaya başladı. İki doktor arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Kavgayı, bağırışmaları duyan hastane çalışanları ayırdı.

Olaydan sonra, başhekim tarafından darp edildiğini ileri süren Ercan Tomatır, Sağlık İl Müdürlüğü'ne dilekçeyle şikayette bulundu. Ercan Tomatır, başhekim tarafından boğazının sıkıldığını iddia etti. Tekirdağ Sağlık İl Müdürlüğü yetkilileri de şikayet dilekçesi verildiğini doğruladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber