Polis memuru, bıçaklı saldırganı öldürdü

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 11 Temmuz 2008 21:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sefa KARACAN/ALANYA (Antalya), (DHA)

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde İskele Caddesi'nde bulunan Önleyici Hizmetler Borü Amirliği önünde nöbet tutan polis memuru Ahmet Serkan Alptekin, kendisine bıçakla saldıran 31 yaşındaki Orhan Oflaz'ı tabancayla öldürdü.

İddiaya göre, tatil için Alanya'da bulunan Orhan Oflaz dün akşam alkollü olarak kiraladığı motosiklete binip gezmeye başladı. Alkollü olduğu şüphesiyle polislerce durdurulan Orhan Oflaz, yapılan kontrolde 147 promil alkollü çıktı. Orhan Oflaz'ın motosikletine ve ehliyetine el koyan ve trafik cezası yazan polis, daha sonra Oflaz'ı serbest bıraktı. Kaldığı otele giden ve kuzeniyle tartışan Orhan Oflaz, aynı gece tekrar karakolluk oldu. Saray Polis Merkezi'nde ifadesi alınan ve daha sonra sağlık kontrolü için hastaneye sevk edilen Orhan Oflaz daha sonra yine serbest bırakıldı.

SABAH GİDİP POLİSE BIÇAKLA SALDIRDI

İddiaya göre bugün saat 08.10 sıralarında İskele Caddesi üzerindeki Önleyici Hizmetler Büro Amirliği önüne giden Orhan Oflaz, kapıda nöbet tutan polis memuru Ahmet Serkan Alptekin'e bıçakla saldırdı. Göğsünden ve elinden yaralanan polis memuru Ahmet Serkan Alptekin, tabancasını çekerek Orhan Oflaz'a ateş açtı. Oflaz, polis memuru Alptekin'in tabancasından çıkan kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi.

Göğsünden ve elinden yaralanan polis memuru Alptekin, Başkent Üniversitesi Kemal Reisoğlu Araştırma Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi tamamlanan polis Alptekin'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Orhan Oflaz'ın cenazesi ise Alanya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber