Şehit polisler toprağa verildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2008 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu önündeki saldırıda şehit olan polis memurları Önder Saçmalıoğlu, Nedim Çalık ve Erdal Öztaş'ın cenazeleri memleketlerinde toprağa verildi.

Şehit Önder Saçmalıoğlu'nun (21) cenazesi, öğle saatlerinde Osmaniye'nin Bahçe Devlet Hastanesi morgundan kalabalık bir grup tarafından alınarak, İslam Mahallesindeki baba evine getirildi.

Duaların okunmasının ardından cenaze törenin yapılacağı Ağcabey Camisine getirildi. Bu sırada, cenaze töreni için kortej oluşturan kalabalık, terör örgütü aleyhinde sloganlar atarak, saldırıyı lanetlediler.

Şehit cenazesi, kılınan namazın ardından Bahçe Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Saldırıda şehit olan diğer polis memuru Nedim Çalık'ın cenazesi de Rize'nin Çaykent beldesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Çalık'ın, Rize Devlet Hastanesi morgunda bulunan cenazesi yakınları tarafından alınarak, beldenin Kokulukaya Mahallesi'ndeki evine getirildi.

Daha sonra Çalık'ın cenazesi, Kokulukaya Camisi'nde cenaze namazının kılınmasının ardından törenin yapılacağı Salarha İlköğretim Okulu önüne getirildi.

Konuşmaların ardından şehit polis memuru Nedim Çalık'ın cenazesi, Kokulukaya Mahallesi'nde bulunan aile kabristanlığına getirilerek, burada toprağa verildi.

Saldırıda şehit olan Erdal Öztaş'ın cenazesi de, Çorum'un Ortaköy ilçesi Karahacip beldesinde toprağa verildi.

Ortaköy Devlet Hastanesi morgunda bulunan şehidin cenazesi yakınları tarafından alınarak, Karahacip beldesindeki baba evine getirildi.

Şehit Öztaş için, Karahacip mezarlığı girişinde cenaze namazının kılınmasının ardından tören düzenlendi.

Cenaze, Karahacip beldesi mezarlığında toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber