Meclisin bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 23 Temmuz 2008 10:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Hollanda, Afganistan veYunanistan'ın Ankara Büyükelçilerini ayrı ayrı kabul edecek. Saat 13.00'de toplanacak,TBMM Genel Kurulunda, Uyuşmazlık Mahkemesinin Kuruluş ve İşleyişi Hakkında Kanun ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek.

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Hollanda, Afganistan ve Yunanistan'ın Ankara Büyükelçilerini ayrı ayrı kabul edecek. (Saat: 10.30/11.10/11.40)

Saat 13.00'de toplanacak,TBMM Genel Kurulunda, Uyuşmazlık Mahkemesinin Kuruluş ve İşleyişi Hakkında Kanun ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek.

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Ocakden, saat 10.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

Anayasa Komisyonunda, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonunun adının İnsan Hakları Komisyonu olarak değiştirilmesini öngören kanun teklifi ele alınacak. (Saat: 10.30)

Plan ve Bütçe Komisyonunda, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek. (Saat: 11.00)

Adalet Komisyonunda, kamu kurum ve kuruluşları arasında ortaya çıkan para borçlarına ilişkin uyuşmazlıklarda tedbir ve hacizleri düzenleyen kanun teklifi ele alınacak. (Saat: 10.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber