KEY ödeme listeleri pazara yetişecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2008 17:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara - Başbakanlık Basımevi Döner Sermaye İşletme Müdürü Ramazan Sakça, KEY hak sahiplerine ve ödemelerine ilişkin listenin bugün öğleden sonra kendilerine ulaştırıldığını, listeleri, 27 Temmuz Pazar günü mükerrer Resmi Gazete olarak yayımlamayı öngördüklerini bildirdi.

Sakça, yaptığı değerlendirmede, listelerin hem CD hem de elektronik ortamında dosyalar halinde bildirildiğini, 160 bin veya 180 bin sayfa olarak düzenlendiğini kaydetti.

Listelerin her biri 2 bin sayfadan oluşmak üzere, 80 veya 90 cilt halinde basılacağını anlatan Sakça, basımın pazar gününe tamamlanması için tüm izinleri kaldırdıklarını, 24 saat çalışmaların süreceğini söyledi.

Sakça'nın verdiği bilgiye göre, KEY ödeme listeleri 6 sütundan oluşuyor. Birinci sütunda TC kimlik numarası, ikinci sütunda sosyal güvenlik numarası, üçüncü sütunda hak sahibinin adı ve soyadı, 4'üncü sütunda ödenecek nakit tutar, 5'inci sütunda hak sahibinin alabileceği nominal hisse tutarı, 6'ıncı sütunda da alınabilecek hisse adeti gösteriliyor.

Ramazan Sakça, çok büyük içerikli olması nedeniyle listeleri gösteren Resmi Gazete'nin ilk aşamada 3 tane basılacağını, daha sonra ihtiyaca göre baskı yapılabileceğini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber