Yüksekova Emniyet Müdürlüğü bahçesine el bombası atıldı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 27 Temmuz 2008 12:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

YÜKSEKOVA(Hakkari), (DHA)

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi Emniyet Müdürlüğü bahçesine gece yarısı bir terörist tarafından el bombalı saldırı düzenlendi. Bahçede meydana gelen patlamada can kaybo olmazken küçük çaplı hasar oluştu. Polis, ilçede geniş çaplı araştırma başlattı.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen roketatarlı saldırının ardından teröristler, bir saldırı da gece yarısı Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne düzenledi. Yüksekova'nın Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına, saat 00.05 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi tarafından el bombası fırlatıldı. Can kaybının yaşanmadığı patlamada, binada küçük çaplı maddi hasar oluştu. Patlama sesi ilçe halkını da endişelendirdi.

El bombasını fırlattıktan sonra kaçan saldırganın yakalanması için ilçede geniş çaplı araştırma başlatıldı. Kent genelinde düzenlenen terör eylemleri nedeniyle güvenlik güçleri tedbirlerini daha da arttırırken, ilçe giriş ve çıkışları kontrol altına alındı.

Hakkari Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, saldırıda yaralanan olmadığını, olaydan sonra ilçe genelinde geniş çaplı araştırma başlatıldığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber