Maytap patladı, parmağı koptu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 14 Ağustos 2008 13:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zafer TOKUŞ/ADAPAZARI (Sakarya),

ADAPAZARI'nda ilköğretim okulu öğrencisi 11 yaşındaki Yunus Şen, maytabın elinde patlaması sonucu yüzük parmağı koptu 2 parmağıda parçalandı.

Adapazarı'nda oturan ve Dr. Nuri Bayar İlköğretim Okulu 5'inci sınıfı bitiren 11 yaşındaki Yunus Şen annesi Sabriye Şen ile birlikte Kazımpaşa Beldesi Kızılcıklar Köyü'nde babaannesinin evinde sokakta arkadaşlarıyla oynarken bir arkadaşının bakkal Fikri Fidan'dan aldığı maytapları ateşlemek istedi. Yunus Şen maytapı patlatınca sol eli kanlar içerisinde kaldı. Yüzük parmağı tamamen kopan ve 2 parmağı da parçalanan Yunus Adapazarı Toyota-sa Hastanesi'nde ilk tedavisi yapıldıktan sonra İstanbul'da özel bir hastaneye sevk edildi. Yunus'un yüzük parmağı tamamen parçalandığı için kesildi.

Hastanedeki tedavisi ardından Adapazarı'ndaki evine getirilen Yunus Şen ağlayarak yaşadıklarını anlatırken patlama sırasında eli kanlar içersinde kaldığını görünce çok korktuğunu söyledi. Şen, ?Arkadaşlarımla oynuyorduk. Maytap ateş almayınca gidip ateşlemek istedim. O anda patladı. Ellerim kan içinde kaldı. Çok korktum? dedi.

Anne Sabriye Şen oğlunu kanlar içerisinde gördüğünde şok oldugunu söyleyerek, ?Parmakları parçalanmıştı. Hemen sardık. Hastaneye götürdük. Ancak parmaklarından yüzük parmağı koptuğu için bulunamadı? dedi.

Oğlunun Dr. Nuri Bayar İlkögretim Okulu'nda yıl içerisinde yapılan sınavlarda 120 ögrenci arasında 1'inci olarak özel okul bursu kazandığını belirten Sabriye Şen ?Tam sevinirken bu olayın yaşanması bizi üzdü? dedi. Yunus Şen'in patlayan maytabı sattığı belirlenen Fikri Fidan hakkında soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber