Öğrenciler için toplanılan yardım sandığını çaldılar

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2008 13:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde bir fırına giren kimliği belirsiz hırsız, tezgah üzerindeki yardım sandığını çalarak kaçtı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken fırında çalışan işçiler, çalıştıkları sırada açık bırakılan kapıdan giren kişinin yardım sandığını çalmış olabileceğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Mimarsinan Mahallesi Ankara Caddesi'ndeki Has Trabzon Ekmek Fırını'na giren kimliği belirsiz hırsız, tezgah üzerindeki yardım sandığını çaldı.

Olayla ilgili fırında tezgahtar olarak çalışan Özaydın Ç.(39) polise ifade verdi. Özaydın Ç., "Fırında tezgahtar olarak çalışıyorum. Bir müşteriye araba ile ekmek götürmek için ayrıldım,sıcak olduğundan ve işçilerde arka tarafta çalıştığı için kapıyı açık bıraktım. Daha sonra geri geldiğimde işyerinde tezgah üstünde bulunan yardım sandığının olmadığını fark ettim. Sandıkta tahmini 30 YTL para vardı." dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken yardım sandığından toplanılan paraların öğrenciler için burs olarak verildiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber