Şarapçıdan müftüye otomobil

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 29 Ağustos 2008 15:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)

DENİZLİ'nin Güney İlçesi'nde tesisleri bulunan önde gelen şarap firmalarından Pamukkale Şarapları, Güney Müftülüğü'ne 22 bin 680 YTL değerinde 2009 model otomobil hediye etti. Otomobilin anahtarı düzenlenen törende Güney Müftüsü Mustafa Acar'a verildi.

Otomobil teslim törenine Vali Yavuz Erkmen de katıldı. Pamukkale Şarapları Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Tokat, müftülüğe hediye ettikleri aracın önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirterek, böyle bir hayır işi yapmaktan dolayı Tokat ailesi olarak mutluluk duyduklarını dile getirdi. Pamukkale Şarapları'nın hayırlı bir iş yaptığını vurgulayan ve firma adına Yasin Tokat'a teşekkür eden Vali Yavuz Erkmen ise ?Hayırsever işadamımız, ekonomik hayatın yanı sıra sosyal hayatın da içerisinde olan bir arkadaşımız. Kendisine, ülkemiz ve ilçemizin ekonomisine yaptığı katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz. Gelirinin bir bölümü ile müftülüğümüze araç hediye eden işadamımıza teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum? diye konuştu.

Vali Erkmen, Dacia marka otomobilin anahtarını Güney İlçe Müftüsü Mustafa Acar'a teslim etti, ?Güle güle kullanın? dedi. Müftü Acar da ?Hayır işini yapan değerli işadamımız Yasin Tokat'a teşekkür ediyorum. Müftülüğümüzün otomobil ihtiyacı vardı, giderildi. Hayırlı bir iş yapıldı? diye konuştu.

Otomobil teslim törenine katılanlar daha sonra Pamukkale Şarapları Tesisleri'ni gezdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber