Babasını dövenleri hastanenin içinde sedyedeyken bıçakladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2008 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İşportacı iki grup arasında çıkan kavgada iki ayrı aileden toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin oğlu, babasını dövenleri takip edip hastanede yattıkları sedyede bıçakladı.

Ankara Kızılay Karanfil Sokak'ta bugün öğleden sonra meydana gelen olayda yer tartışması yapan işportacı iki grup arasında kavga çıktı. Kavgada akrabalar Beşir ve Cengiz Çetin ile Yahya ve oğlu Nahit Ocak yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla hastaneye gönderildi.

Beşir Çetin ve Cengiz Çetin Ankara Hastanesi Acil Servisi'ne, Yahya Ocak ve Nahit Ocak ise Numune Hastanesi Acil Servisi'ne gönderildi. Akrabalarının dövülmesine kızan Fırat Çetin, baba-oğulu Numune Hastanesi'ne kadar takip etti.

Sedyeyle içeri alınmasını fırsat bilen Fırat Çetin, Acil Servis'e girerek sedye üzerinde yatan Yahya Ocak ile oğlu Nahit Ocak'ı bıçakladı. Olay yerine gelen hastane polisi, Fırat Çetin'i gözaltına aldı. Yahya Ocak, kolundan yaralanırken, aldığı derin bıçak darbesi sonucunda Nahit Ocak Yüksek İhtisas Hastanesi Acil Servisi'ne nakledildi.

Gözaltına alınan Fırat Çetin, olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilerek sorgulanmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber