Milli Piyango ve THY biletleri PTTbank'ta satılacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2008 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- PTT Genel Müdürü Osman Tural, Milli Piyango ve Türk Hava Yolları (THY) biletlerinin PTTBank şubelerinden satılmasına yönelik çalışma yaptıklarını söyledi.

PTT Genel Müdürlüğünde ulaştırma muhabirleriyle bir araya gelen Tural, değişik ürünler geliştirmenin peşinde olduklarını ifade ederek, Milli Piyango ile THY biletlerinin şubelerden satılmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Milli Piyango ile anlaşmada son noktaya geldiklerini anlatan Tural, şöyle konuştu:

"Zaten Milli Piyango biletlerini biz dağıtıyorduk. Ayrıca PTTBank'larda bilet de satacağız, kazanan biletlerin ikramiyelerini de ödeyeceğiz. Ayrıca bireysel bayilere aktarılacak veya bayilerden Milli Piyango'ya aktarılacak paranın transferini de yapacağız. Çalışmaların yeni yıldan önce tamamlanmasını hedefliyoruz.

THY ile bilet satışının PTTBank acenteleri kanalıyla yapılmasına ilişkin görüşmelerimiz devam ediyor. Başbayi olacağız ya da komisyon uygulaması ile çalışacağız. Bunun için seyahat acentesi belgesi alacağız."

Şubelere gitmeden ödeme yapma imkanı sağlayacak "Gişematik"in ihalesinin yapıldığını ve sözleşmesinin imzalanacağını kaydeden Tural, gişematiklerin öncelikle büyük merkezlerden başlamak üzere yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını anlattı. Tural, gişematikler sayesinde ödeme, havale gibi işlemlerin kredi kartı, nakit ya da PTT'nin vereceği kart ile yapılacağını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber