Afyonkarahisar'da 3 günde 2 polis trafik kazası kurbanı oldu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 20 Eylül 2008 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sezer KÜÇÜKKURT/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

AFYONKARAHİSAR'da, 3 gün içerisinde meydana gelen trafik kazalarında 2 polis yaşamını yitirdi. 2 gün önce Konya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 49 yaşındaki polis memuru Arap Dursun Şahiner'in ölümünün ardından, bu sabahki kazada da 49 yaşındaki polis memuru Recep Akkaya can verdi.

Bayat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde trafik polisi olarak görev yapan ve Afyonkarahisar merkezde oturan 49 yaşındaki Recep Akkaya sabah işe gitmek için evden çıktı. Recep Akkaya, 08.45'te görev yeri Bayat İlçesi'ne gitmek için Afyonkarahisar- Konya yolunun 2'inci kilometresinde bir kamyona otostop çekti. 03 EY 788 plakalı kamyonun şoförü 23 yaşındaki Recai Özoğul, biraz ilerledikten sonra durarak polis memuru Akkaya'yı almak için geri geri gelmeye başladı. Akkaya, kamyonun kendisine doğru geldiğini fark etmeyince kamyonun lastikleri altında kaldı. Kamyon şoförü Özoğul, Akkaya'yı ezdiğini bir süre kamyonun altında sürükledikten sonra fark etti. Evli ve 5 çocuk babası Recep Akkaya olay yerinde hayatını kaybetti. Akkaya'nın cenazesi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Akkaya'nın Ocak ayında emekli olmak için dilekçe verdiği belirtildi.

Polis memuru Akkaya'nın kazada hayatını kaybettiğini öğrenen Emniyet Müdürü Natık Canca, şube müdürleriyle Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne geldi. Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga da hastaneye gelerek Emniyet Müdürü Canca'ya başsağlığı diledi.

MESLEKTAŞI DA KAZADA ÖLMÜŞTÜ

Öte yandan 18 Eylül Perşembe günü saat 21.00 sıralarında Afyonkarahisar-Şuhut karayolunun 12'inci kilometresinde meydana gelen trafik kazasında da bir polis memuru hayatını kaybetmişti. Şuhut'tan Afyonkarahisar'a gelen 42 VS 612 plakalı 49 yaşındaki Ali Mucurlu yönetimindeki kamyon, Halımoru mevkiinde devrilmiş, kamyon içerisinde yolcu olarak bulunan Afyonkarahisarlı olan ve Konya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 49 yaşındaki polis memuru Arap Dursun Şahiner hayatını kaybetmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber