İLKSAN, Ankara- Sincan- Yenikent Toplu Konutlarına İlişkin Duyuru

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı ile Toplu Konut İdaresi arasında yapılan protokol uyarınca 2.788 adet konut yaptırılacaktır. Toplu konutlar, öncelik sıralamasına göre; İLKSAN üyeleri, şehit olan İLKSAN üyelerinin eşleri (Eşin üye olma şartı atanmayacaktır), Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında çalışan öğretmen ve diğer personel ile üçüncü şahıslar başvurabilecektir. Son başvuru tarihi 7 Aralık 2004'tür. Tüm detaylar için tıklayınız.

Haber Giriş : 15 Kasım 2004 14:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sandığımız ile T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında yapılan protokol ile Ankara İli, Sincan İlçesi Yenikent Beldesi'nde 2.788 adet konutun yapılması kararlaştırılmıştır. Yapılacak konutlar;
Z+3 katlı 2+1 net alanı 62,37 m2'lik 328 adet konut,
Z+3 ile Z+6 katlı net alanı 99,54 m''lik 2.460 adet konut olacaktır.

Toplu konut idaresi tarafından yaptırılacak konutlar; inşaat ruhsatlarının alınmasını müteakip 14 ayda katılımcılara teslim edilecektir. katılımcılardan konjut satış fiyatları üzerinden %25 peşinat alınacak, kalan meblağı ise 10 yılda memur maaş artışları oranına göre artan taksitler halinde Toplu konut idaresine ödenecektir. İlk taksit ödemesi 20 Ocak 2006 tarihinde başlayarak 120 ayda tamamlanacaktır.

KİMLER KATILABİLİR?

1- İLKSAN üyesi olanlar,
2- Şehit olan İLKSAN üyelerinin eşleri (Eşin üye olma şartı atanmayacaktır)
3- Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında çalışan öğretmen ve diğer personel
4- Üçüncü şahıslar

KİMLER KATILAMAZ?

1- Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mevzuatı gereğince kendisi, eşi ve velayetleri altındaki çocukları üzerinde tapuda kayıtlı bağımsız konutları olanlar. (Beyana bağlı olup, ihbar veya doğruluğunun tespitinde konut TOKİ tarafından geri alınır)
2- Daha önce Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığından konut veya konut kredisi kullananlar
3- İLKSAN'a ve üçüncü şahısara borçları nedeni ile haklarında yasal takibata geçilmiş olup, borcunu henüz ödememiş olanlara konut tahsis edilmeyecektir.

DEĞERLENDİRME ŞEKLİ

Konut tahsis işlemi bilgisayar ortamında; puanlama kriteri dikkate alınarak noter huzunda yapılacaktır.

Yapılacak tahsislerde;
1- Birinci öncelik; İLKSAN üyelerinin tahsisi kendi içinde belirlenecek.
2- Birinci öncelikten sonra kalan konutlar için, ikinci öncelik; şehit olan İLKSAN üyelerinin eşleri kendi içinde belirlenecek,
3- İkinci öncelikten sonra kalan konutlar için, üçüncü öncelik; Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında çalışan öğretmen ve diğer personel arasından kendiiçinde belirlenecek,
4- Üçüncü öncelikten sonra, son kalan konutlar için üçüncü şahıslar kendi arasında belirlenecektir.

BAŞVURU ŞEKLİ

Konut almak isteyen katılımcılar bulunduğu yerdeki il-ilçe milli eğitim müdürlüklerine başvurarak konutların özellikleri, fiyatı ve diğer konuların yer aldığı Konut Tanıtım Kitapçığı ücretsiz alabileceklerdir.

Tatıtım kitapçığını inceleyen kişiler katılmak istemeleri halinde; İlksan Genel müdürlüğünün T.C. Ziraat Bankası topraklık/ Ankara şubesindeki 658 2278-5020 nolu İlksan Yenikent Konutları hesabına, İlksan üyeleri KDV dahil 500 milyon, diğer katılımcılar ise 750 milyon TL giderler karşılığı katılım payını yatıracaklardır. Konut tahsisi yapılamayan katılımcılara yatırmış oldukları meblağ 30 gün içinde faizsiz olarak iade edilecektir. Katılımcılar katılım payını yatırdığını gösteren dekont ile birlikte Milli Eğitim Müdürlüklerine başvurarak Konut tercih Optik Formunu alacaklardır.

Optik foprmda gerekli kodlamayı yapan katılımcılar, optik form kırışmayacak şekilde, dekont ile birlikte İlksan Genel Müdürlüğü Taşkent sokak No:25 06600 Kurtuluş Ankara adresine 07.12.2004 tarihi mesai bitimine kadar elden veya iadeli taahhütlü posta ile ulaştırmış olacaklardır.

Son müracaat tarihi: 07.12.2004 salı günü mesai bitimidir.

 

İlksan Konutları Broşürü (204 Kb) (pdf)

İlksan Konutları Fiyat Listesi Tümü (874Kb)(pdf)

ABC-ADA fiyat listesi (404 Kb word)

DE-ADA fiyat listesi (339 Kb word)

FGH-ADA fiyat listesi (358 Kb word)

IJK-ADA fiyat listesi (185 Kb word)

LM-ADA fiyat listesi (362 Kb word)

TEŞEKKÜR(gif)

SUNUŞ(gif)

ULAŞIM PLANI(gif)

VAZİYET PLANI -1-(gif)

VAZİYET PLANI -2-(gif)

KAMPANYA KOŞULLARI(gif)

K(Z+3) BLOK KAT YERLEŞİM PLANI(gif)

K(Z+6) BLOK KAT YERLEŞİM PLANI(gif)

S(Z+3) BLOK KAT YERLEŞİM PLANI(gif)

MAHAL LİSTESİ(gif)

ÖDEME KOŞULLARI(gif)

KONUTLARIN SEÇİM VE TAHSİS İLKELERİ(gif)

SIK SORULAN SORULAR(gif)

TERCİH FORMUNU NASIL DOLDURABİLİRİM(gif)

ÖDEMEPLANI VE SATIŞ BEDELLERİ(gif)

KONUT TABLOSU(gif)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber