Bunalıma girip ırmağa atlayan öğrenci boğuldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2008 12:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bartın'da bunalıma girmesi sonucu ırmağa atlayan öğrenci ile onu kurtarmak isteyen arkadaşı boğuldu.

Alınan bilgiye göre, dün gece Bartın Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencisi Sezer Aydemir (17), ablası Sibel Aydemir (19) ve arkadaşları Serdar Sarımazak ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi, Gölbucağı Mahallesi yalı mevkisinde ırmağın kenarındaki restoran tırda yemek yedi.

Daha sonra, anne ve babası boşanarak İstanbul'da ayrı yaşayan Aydemir kardeşler ile arkadaşları, Bartın Irmağı'nın kenarında sohbet etmeye başladı.

Aile meselelerin konuşulması üzerine, bunalımda olduğu öne sürülen Sezer Aydemir, ırmaktaki beton iskeleye çıkarak suya atladı.

Suda çırpınmaya başlayan Aydemir'e montunu uzatarak kıyaya çekmeye çalışan ablası başarılı olmayınca arkadaşı Sarımazak ırmağa atladı.

Gençlerin ırmakta batarak gözden kaybolduğunu fark eden vatandaşlar, polise haber verdi.

Ekiplerin karanlık nedeniyle sonuç alamadıkları arama çalışmalarına Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğinden 4 kişilik personelinin katılımıyla sabah tekrar başlandı.

Dalgıç polisler, gençlerin cesetlerini suya atladıkları yerin yaklaşık 2,5 metre derinliğinde balçığa saplanmış buldu.

Arama çalışmalarını izleyen Sarımazak'ın babası Ahmet ve ablası Sevda ile Sibel Aydemir sinir krizi geçirdi. Sakinleştirilemeyen Sevda Sarımazak, Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bartın Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Müdürü İsmail Usta, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Aydemir'in bu eğitim yılında Kızılelma Çok Programlı Lisesi'nden nakille okullarına geldiğini ancak şu ana kadar okula devam etmediğini söyledi.

Usta, öğrencinin anne ve babasının ayrı olmasından dolayı sorun yaşadığını duyduklarını kaydetti.

Sezer Aydemir ve ablasının Bartın'da birlikte yaşadıkları, boşanan anne ve babalarının İstanbul'da olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber