Düdüklünün mucidi yeni devrimle geldi!

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 13 Ekim 2008 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AHMET DESTİCİ - Dijon

Düdüklü tencere ve yapışmaz tavanın mucidi, Tefal, Rowenta, Moulinex gibi tanınmış markaların yaratıcısı Fransız SEB Group mutfakta yeni bir devrime imza atan dünyanın en az yağ harcayan fritözünü Türkiye'ye getiriyor.

Bir kaşık yağ ile 1 kilo patates pişiren mucize fritöz ActiFry'ı kasım ayında Türkiye'ye getireceklerini söyleyen Tefal markasının sahibi Fransız SEB Group Elektrikli Pişirme Ürünleri Grup Başkanı Philippe Crevosier, Türkiye'de 3 yılda 350 bin haneye gireceklerini söyledi.

SEB Group'un Fransa'nın Dijon kentinde yer alan Elektrikli Pişirme Ürünleri fabrikasında tanıtılan ve Avrupa'da ?Yılın Ürünü? ödülünü alan ActiFry'ın mutfakta devrim yarattığını söyleyen Crevosier, ?Besleyici ve lezzetli ürün serisi olan ActiFry'ı geçen yıl lansmanını yaptık ve 10 ülkede satışına başladık. Önümüzdeki aydan itibaren de Türk mutfaklarındaki yerini alacak? dedi.

SEB Group Elektrikli Pişirme Ürünleri Marka Sorumlusu Edouard Pihet, girdikleri ülkelerde hanelerin yüzde 2'sini hedeflediklerini belirterek, ?Türkiye'de 350 bin haneye 3 yılda ulaşacağımızı düşünüyoruz. İlk etapta 20 bin ürün göndereceğiz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber