Gökçek: Karayalçın'la bir kez daha güreşeceğiz

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2008 19:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın belediye başkan adaylığı konusunda bugün görüştüğü SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın için "Kısmetse güreşe doymayan Karayalçın ile bir kez daha güreşeceğiz" dedi.

Gökçek, Ahilik Haftası dolayısıyla ziyaret ettiği Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (ANKESOB) bir gazetecinin Deniz Baykal'ın Karayalçın ile görüşmesine ilişkin sorusuna cevap verdi.

Karayalçın'ın CHP'nin bu yerel seçimlerdeki adayı olacağını defalarca söylemesine rağmen pek çok kişinin buna ihtimal vermediğini anlatan Gökçek, "Bir kez daha haklı çıktım. Benim dediğim oldu" diye konuştu.

Gökçek, konuşmasına şöyle devam etti:

"Kısmetse güreşe doymayan Karayalçın ile bir keze daha güreşeceğiz. Sayın Baykal, Sayın Karayalçın sayesinde bu seçimlere başarı ile girmek istiyor kendisine göre.

Sayın Baykal Sayın Karayalçın sayesinde 'Kandil yandaşlarının' desteğini almıştır.

Bir tavsiyem daha var, Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkanı adayı Ankara'da Karayalçın ise, seçime daha güçlü girmek istiyorsa, CHP belediye meclisi üyelerini de DTP ile ittifak yapmak suretiyle oradan seçmelidir. O zaman kadro tamamlanmış olur. Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve Karayalçın'a hayırlı uğurlu olsun."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber