Kahraman polis 5 ay direnebildi

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 16 Ekim 2008 08:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trafik polisi, 5 ay önce seyir halindeki kamyondan fırlayan tekerleğin bir kadına çarpacağını fark ederek tutmak istemişti... Tekerleğin altında kalıp yaralanan 25 yıllık polis, dün yaşam savaşını kaybetti....

Tekirdağ Çorlu'da; trafik polisi Sebahattin Ergin, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında trafik geçişini düzenlemekle ilgili görev aldı. Olay günü Şadiye Şahinkaya yolun karşı tarafına geçtiği sırada seyir halindeki kamyonun sol arka tekerleğinin yerinden fırladığını gören polis memuru Ergin, tekerleğin önüne atlayarak kadını kurtardı ancak kendisi yaralandı. 5 aydır yaşam mücadelesi veren trafik polisi, dün hayata veda etti.

Cenazede duygulu anlar...

Şehit polis için düzenlenen törende, duygu yüklü anlar yaşandı. Polisin canı pahasına hayatını kurtardığı Şadiye Şahinkaya, Ergin ailesinin fertleri ile birlikte gözyaşı döktü. Şahinkaya, "Onun gibi bir kahramanı şehit verdiğimiz için çok üzgünüm. Bayrama giderken tekerlek çıktı, üzerime doğru geldi. Beni kurtardı ama kendisi şehit oldu. Çok büyük polismiş" diye konuştu.

'Kurtuldum ama sevinemedim'

Şadiye Şahinkaya, cenazede gözyaşlarına hakim olamadı. Şahinkaya, 'Kurtulduğuma sevinemedim. Çok büyük bir polisi kaybettik" dedi.

Levent SİLİSTRE

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber