İkinci el otoda açık artırma umudu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 17 Ekim 2008 07:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

arabam.com'da müzayede dönemi 25 Ekim'de başlıyor

EKONOMİ SERVİSİ

arabam.com ile Turyap, ikinci el araçları için artık her cumartesi bir müzayede düzenleyecek. Her marka ya da modeldeki araçlarını satmak isteyenler arabam.com sitesine başvurabilecekler

Turyap Oto ve arabam.com işbirliğiyle ikinci el araç alım ve satımında müzayedeyle satış dönemi başlıyor. İkinci el araçların alım satımında şeffaflık ve gerçek piyasa bedellerinin belirlenmesi için yola çıkan bu ortak girişim, 25 Ekim tarihinden itibaren her cumartesi günü Şişli'deki Turyap ?Tur Oto Pazar'da gerçekleştirilecek.

arabam.com ve Turyap Oto'nun müzayedeli satış tanıtım toplantısında konuşan Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, ?Milliyet'le birlikte yaptığımız bu çalışmanın daralmış otomotiv pazarına hareket getireceğini düşünüyorum? şeklinde konuştu.

?Alan, satan kazanacak'

Sarıbay ayrıca, bu müzayede kapsamında hem otomobil arayanı hem de satanı kazançlı hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti. arabam.com Yayın Yönetmeni Ercan Cingi ise bu çalışmayı uzun zamandır gerçekleştirmek istediklerini dile getirdi.

İlk müzayede 25 Ekim Cumartesi günü İstanbul Şişli'deki Tur Oto Pazar'da gerçekleştirilecek.

Turyap'a ait olan 6 bin metrekarelik Tur Oto Pazar'ın her katında 60 araç sergilenebiliyor.

Müzayedelere katılım için arabam.com sitesi özel bir çalışma yürütecek.

Bu çalışmaya göre, tüketiciler farklı marka ve model otomobillerini müzayedeyle satabilmek için arabam.com sitesinden online, telefonla destek hizmet biriminden ise 7 gün 24 saat çalışma şartlarıyla randevu alabilecekler.

Araçlar sigortalanacak

Her cuma saat 13.00'e kadar o haftanın müzayedesine kabul edilecek otomobiller, detaylı temizlik, mali kontrol ve ekspertiz hizmetlerinin ardından satışa sunulacak.

Satış için bırakılacak otomobiller ayrıca aktivite boyunca sigortalanacak ve ihtiyaç duyulması halinde kiralık otomobil hizmeti de verilecek.

Müzayade öncesi tüketiciler o hafta satışa sunulacak otomobilleri hafta boyunca arabam.com sitesinden ve gazetelerden takip edebilecekler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber