Vodafone'dan sınırsız konuşturan tarife

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2008 23:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Vodafone, kullanıma sunduğu limitsiz ofis tarifeleri ile kurumsal aboneleri artık grup içi görüşmelerde dakika sınırlaması olmaksızın tamamen ücretsiz konuşacak ve ücretsiz mesajlaşacak.

Vodafone'den yapılan açıklamaya göre tarifeler, aylık 8 YTL ve 24 YTL olmak üzere iki farklı sabit ücret seçeneğiyle sunulacak.

Aylık 8 YTL sabit ücretli seçenekte grup içi konuşma ve mesajlaşmalar sınırsız ve ücretsiz olup, grup dışı, sabit hat ve diğer operatörleri aramanın dakikası ise 24 YKr'den ücretlendirilicek.

Aylık 24 YTL sabit ücretli seçenekte grup içi konuşma ve mesajlaşmalar sınırsız ve ücretsiz; grup dışı, sabit hat ve diğer operatörleri aramanın dakikası ise 8 YKr'den ücretlendirilecek.

Vodafone'un 9 Kasım'da başlayacak numara taşınabilirliğine yeni tarifelerle ve mevcut tarifelerinde sürprizlerle hazırlandığını belirten Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimleri Bölüm Başkanı Ahmet Ulubay, "Müşterilerimizi dinliyor, anlıyor ve her daim onların yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Yeni Limitsiz Ofis Tarifelerimizi kurumsal abonelerimizin beklentileri doğrultusunda geliştirdik, konuşma ve mesajlaşmada limitlerin üzerini çizdik" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber