Lise maçında, öğrenciler birbirine girdi

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 07 Kasım 2008 23:23, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK,

ZONGULDAK'ta, liseler arası futbol karşılaşmasını izlerken birbirine giren öğrencileri polis, cop ve biber gazı kullanarak ayırdı

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen Liseler Arası Futbol İl Birinciliği müsabakalarında Fener Lisesi ile Kozlu Anadolu Lisesi karşılaştı. Fener Sahası'ndaki maça öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Zonguldak Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri de, Fener Lisesi-Kozlu Anadolu Lisesi maçından sonra başlayacak kendi takımlarının maçı için tribüne geldi. Bir süre sonra Fener Lisesi öğrencileri ile Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri birbirleri aleyhinde tezahüratlar yapmaya başladı. İki lisenin öğrencileri tribünde birbirlerine girdi.

Polis, tekmelerin havada uçuştuğu kavgaya müdahale etti. Kavganın büyümesi üzerine polis, cop ve biber gazı sıkarak öğrencileri ayırmaya çalıştı. Kavga, polisin müdahalesiyle önlenirken, Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri karşı tribüne gönderildi. Bu sırada futbolcular ve hakemler biber gazından etkilendi. Hakem ve futbolcular yüzlerini su ile yıkayarak biber gazının etkisinden kurtulmaya çalıştı.

Yaklaşık 7 dakika kadar duran karşılaşma, daha sonra yeniden başladı. Karşılaşmayı Fener Lisesi 6-1 kazandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber