Yerel yönetimde 'Alo Başkan' devri

Haber Giriş : 24 Kasım 2004 06:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yerel yönetimde 'yerel çağrı' dönemini başlatan Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, belediye dergisinde cep telefonu numarısını kapak yaptırdı.

Beykoz'da şeffaf bir yerel yönetim anlayışını hayata geçiren Belediye Başkanı Muarrem Ergül, 'Alo başkan' modeliyle yeni bir yerel yönetim uygulamasını hayata geçirdi. "Çözemediğiniz sorun varsa haber verin ayağınıza geleyim" parolasıyla çalışmalarını sürdürülen Başkan Ergül, vatandaşlara seslenerek, "Beykozlu, oylarıyla seçtiği yöneticisine bizzat çağrıda bulunarak hizmetin kendisini çağıracak" dedi. Ergül, ilçe halkının kendisine kolay ve rahat ulaşabilmesi için cep telefonu numarasını belediyenin yayın organı "Beykoz Postası"nda kapak yaptırdı.

Beykozlulara rehavet yasak

"Bizler dünyaya kazık çakmak için göreve talip olmadık. İlçemizdeki bizi seven sevmeyen bütün insanların yüzü gülsün diye bu koltuğa oturmadık" diyen Ergül, Beykozlu'nun yönetime ortak olması gerektiğini kaydetti. Ergül, "Hemşehrilerime kolaycılığı ve rehaveti yasaklıyorum. Onların hepsini yerel yönetime ortak olmaya çağırıyorum" diye konuştu.

yenişafak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber