Polise bıçakla saldırdı, vuruldu

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 21 Kasım 2008 08:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis, İzmir ve Antalya'dan sonra Ankara'da da can aldı. Kimlik soran polise bıçakla saldıran Soner, dövdüğü memurun tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybetti.

İzmir'de 'dur' ihtarına uymayan Baran Tursun ve Antalya'da motosikletiyle kaçan Çağdaş Gedik, polis kurşunuyla can vermişti. Kamuoyunun tepkisine neden olan acı olayların ardından, bir skandal da Ankara'da yaşandı. Altındağ'da devriye gezen polisler, önceki gece şüpheli kişileri durdurup kimlik sordu. Uyuşturucu madde satmak, hırsızlık ve adam yaralamak suçlarından sabıkası bulunan Soner Çankal, kendisini gözaltına almak isteyen polise karşı koydu ve oturduğu mahalleye doğru kaçtı.

Polis memuru 2 el ateş etti

Çankal'ı kovalayan polis memuru, zanlı ile birlikte yakınlarının saldırısına uğradı. Bıçakla yaralanan ve sopalarla dövülen polis memuru da Çankal'a doğru 2 el ateş etti. Kanlar içinde hastaneye kaldırılan Soner Çankal, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Korkunç olayın ardından dövülerek ağır yaralanan polis, Hacettepe Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kadir ERCAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber