Adliye önünde kardeşlere intikam kurşunu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 24 Kasım 2008 13:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAYSERİ'de Ahmet Cingöz, Adliye binası önünde 32 yaşındaki Bahtiyar Pugar ve kardeşi 24 yaşındaki Yuşa Pugar'ı tabancayla bacaklarından vurup yaraladı. Yakalanıp gözaltına alınan Cingöz'ün, Bahtiyar ve Yuşa Pugar'ı, kardeşleri Erkan Pugar'ın bir yakınını yaraladığı için vurduğu belirlendi.

Adliye'ye Eray Çakır'ı vurup yaraladığı suçlamasıyla yargılanan 25 yaşındaki Erkan Pugar'ın duruşmasına gelen kardeşleri Bahtiyar ve Yuşa Pugar, 18 Kasım'daki olayda yaralanan Eray Çakır'ın yakını olduğu ileri sürülen Ahmet Cingöz'le tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet Cingöz, kuru sıkıdan dönüştürülen tabanca ile Bahtiyar ve Yuşa Pugar'a ateş etti. İki kardeş de sol bacaklarından vurulup yaralandı. Yaralılar, ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırgan Cingöz ise polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Yaralılardan Bahtiyar Pugar, getirildiği hastanede görüntü ve fotoğraf çeken muhabirlere tekme atmaya kalkıştı.

Kayseri Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önünde 18 Kasım'da meydana gelen ilk olayda, yakınıyla görüşe gelen Erkan Pugar, aralarında düşmanlık bulunan ve adam öldürmekten hükümlü Erkut Çakır'ın kardeşi Eray Çakır ile karşılaşmış, aralarında tartışma çıkmıştı. Erkan Pugar, Eray Çakır'ı sol ayağından tabancayla vurmuştu. Yaralı Çakır, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmüştü. Zanlı Erkan Pugar'ı gözaltına alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber