150 öğrenci sel yüzünden mahsur kaldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2008 18:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde sel sularının yükselmesi sonucu 150 öğrenci mahsur kaldı. Köylerine gidemeyen öğrenciler Gazipaşa'da misafir edilecek.

Taşımalı eğitimle Gazipaşa'da bulunan okullara gelen çevre köylerdeki öğrenciler ilçede mahsur kaldı. Sabah saatlerinde etkisini artıran sağanak yağış nedeniyle ilçeye bağlı birçok köy yolu sel suları nedeniyle ulaşıma kapandı. Gazipaşa'nın Çığlık-Körüş grup yolu Kargılıbük mevkiinde yağışlardan dolayı suların yükselmesi nedeniyle 150 taşımalı öğrenci köylerine gidemedi.

Yolların sel suları altında kaldığını öğrenen servis şoförleri ve köy muhtarları durumu Gazipaşa Kaymakamı İsmail Gültekin'e bildirdi. Kaymakam Gültekin ise taşımalı öğrencilerin köylerine gidemeyecekleri için ilçede misafir edeceklerini açıkladı. Öğrencilerin, bu gece Gazipaşa Öğretmenevi'nde ve yakınlarının evlerinde misafir edilecekleri kaydedildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam İsmail Gültekin, aşırı yağışlardan dolayı taşımalı eğitimle ilçeye gelen öğrenciler için yarın okulların tatil edileceğini söyledi. Gültekin ayrıca Hacımusa Çayı'nın taşması nedeniyle ilçeye bağlı bazı köylerle ulaşımın sağlanamadığının da altını çizdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber