Motosikletili polis kazada ağır yaralandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2008 17:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- İstanbul Tem otoyolunda, sürücüsü tarafından arızalı olduğu için emniyet şeridinde park edilen otomobile motosikletiyle arkadan çarpan polis memuru ağır şekilde yaralandı.

Alınan bilgilere göre, kaza, Tem otoyolu Çamlıca turnikelerine yakın bir bölgede meydana geldi. 34 UJ 7040 plakalı aracı ile seyir halinde bulunan Savaş Uyan aracının arıza yapması üzerine emniyet şeridine çekerek, yol yardımı beklemeye başladı. Bu arada otoyolda seyir halinde bulunan Bölge Trafik Müdürlüğü'nde görevli 57230 kod nolu polis ekibi, park halindeki araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motor üzerinde bulunan polis memuru motordan fırlayarak yere düştü. Kazanın ardından olay yerine

çağrılan sağlık ekipleri, gerekli müdahale yaptıktan sonra yaralı polis memurunu ambulansa bindirdi.

Kazanın şokunu yaşayan araç sahibi Savaş Uyan ise "Aracım arıza yaptı. Yol yardımdan yardım talebinde bulundum. Bekliyordum. Birden bir çarpma sesi geldi. Polis memuru arkadan gelerek çarptı" diye konuştu.

Yaralı polis ambulansla Göztepe Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, araç sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber