Ailesini baltayla öldüren şizofren vekil öğretmenlik yapmış

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2008 10:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şizofren evlat, annesini, babasını ve ağabeyini işkence yaptıktan sonra baltayla parçalayarak öldürdü. Cinayeti işledikten sonra üzerini değiştirip otomobiline binen katil zanlısı içki içerken gözaltına alındı.

800 YTL'lik içki aldığı iddia edildi

İSTANBUL Küçükçekmece'de önceki gece tüyler ürperten bir ?aile içi vahşet' olayı yaşandı. 03:00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Büyükkartopu Sokak 43 numaradaki apartmanın üçüncü katında meydana gelen olayda, şizofren Hasan Çolaklar (36), cinnet getirerek babası Hüseyin (71), annesi Fatma (65) ve ağabeyi Muhammet Çolaklar'a (45) işkence yapmaya başladı.

EVDEN ÇIĞLIKLAR GELDİ

EVDEN gelen çığlıklar üzerine kapıya dayanan komşuları içeri almayan şizofren evlat, annesi, babası ve ağabeyini baltayla parçalayarak öldürdü. Cinayeti işledikten sonra üzerini değiştirip dışarı çıkan ve bir sigara yakan Hasan Çolaklar, olay yerine gelen polis tarafından otomobilinde içki içerken gözaltına alındı. Komşuları Çolaklar'ın bayram öncesi 800 YTL'lik alkol aldığını iddia etti.

Üniversite mezunu olan Çolaklar'ın oturdukları binanın girişindeki dükkanda emlakçılık yaptığı ve tedavi gördüğü hastaneden kısa süre önce çıktığı belirlendi. Gözaltına alınmadan önce polise ?Beni niye gözaltına alıyorsunuz? Ben Denizli'den yeni geldim' diye direndiği öğrenilen Çolaklar'ın olay günü anne babasını dövdüğü, ihbar üzerine olay yerine gelen polisin arama izni olmadığı için eve giremediği ifade edildi. Polislerin eve girmek için izin istediği savcının da ?Sabah girersiniz' diyerek izin vermediği iddia edildi.

EVLERİN PARASINI YEMİŞ

MAHALLE sakinleri geçen yaz ikinci evliliğini yapan Çolaklar'ın düzgün giyimli ve saygılı olduğunu belirtti. Bir süredir ortada görünmeyen katil zanlısının kendilerine ait üç evi satıp parasını yediği için sinirli olduğu da ileri sürüldü. Öldürülen anne Fatma ile bir süre önce merdivenden düşüp ayağını kıran ağabey Çolaklar'ın da akıl sağlığının yerinde olmadığı iddia edildi.

MUSTAFA MEYDAN

Üniversite mezunu olan, şizofreni hastası olduğu iddia edilen ve bir süre vekil öğretmenlik yaptığı belirtilen Hasan Ç'nin, oturdukları binanın girişindeki dükkanda emlakçılık yaptığı, mahalle sakinlerine karşı saygılı ve düzgün giyimli olduğu belirtildi. Zanlının, kendisine akli dengesi yerinde olmadığına ilişkin rapor aldığı için babasını sürekli dövdüğü, babasına ait 3 daireyi sattırdığı, 2 kez evlenerek boşandığı ve 2 ay önce bir daire kiralayarak ailesinin yanından taşındığı öğrenildi. Öte yandan, anne Fatma Ç. ile oğlu Muhammet Ç'nin de akıl sağlığının yerinde olmadığı iddia edildi. Bu arada, polisin gece giremediği evden müzik sesi duyulduğu da ileri sürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber