AK Parti'li Çelebi belinden ameliyat oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2008 20:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti'li Çelebi belinden ameliyat oldu

Ankara - Ankara'da geçirdiği trafik kazasında yaralanan AK Parti Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi, belinden ameliyat edildi.

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Metin Doğan, başarılı bir ameliyatla Çelebi'nin belindeki kırığa vida takıldığını belirtti.

Doğan, Çelebi'nin sağlık durumunun iyi olduğunu, hayati tehlikesinin bulunmadığını ve 4-5 gün daha hastanede kalacağını söyledi.


AK Parti Mardin Milletvekili Süleyman çelebi, Beytepe Angora Caddesi'nde geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

Angora Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında AKP Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi, 06 ZZZ 47 plakalı otomobiliyle geri giderken aydınlatma direğine çarptı. Çelebi, kazada hafif biçimde yaralandı.

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çelebi'nin, tıbbı müdahalenin ardından taburcu edileceği öğrenildi.

'OMURGASINDA PROBLEM VAR'

AKP Mardin milletvekili Süleyman Çelebi'yi, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Sanayi Bakanı ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti.

Hastane çıkışında Çelebi'nin sağlık durumu hakkında gazetecilere bilgi veren Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ?zamanında müdahale edilmiş, omurgasında problem var?dedi.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Çağlayan da, Çelebi'nin ciddi trafik kazası geçirdiğini, ancak hayati tehlikesinin olmadığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber