2008'in en iyi 10 elektronik cihazı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2008 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Time dergisi, hayatımızı kolaylaştıran 2008'in en iyi elektronik cihazlarını seçti. Okur oylarıyla belirlenen listede tüketicilerin geçer not verdiği cihazlar şöyle sıralandı:

Optoma Pico PK101: iPod veya iPhone'a bağlanabilen projektör sayesinde filmleri duvara, hatta uçakta koltuğun arkasına yansıtarak izlemek mümkün. 2 saatlik pil ömrü ve beyaz LED ışığı ile 480x320 piksel çözünürlüğe sahip. 114 gram ağırlığıyla birçok cep telefonundan daha küçük.

Mitsubishi LaserVue 65" HDTV: Yüksek görüntü kalitesi için ilk kez lazer kullanılan televizyon geniş renk gamına sahip. Benzer büyüklükteki LCD ya da plazmaların yarısı kadar elektrik tüketiyor.

Apple iPhone 3G: Harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinme özelliğine sahip telefon, GPS ile çağın buluşu olarak tanımlanıyor.

Nikon D 90: Dünyanın video kayıt özellikli ilk dijital fotoğraf makinesi .

foxL Bluetooth Portable Speaker: MP3 çalarlar için dinleyicileri memnun edecek ses kalitesini sağlıyor. Cep telefonuna kablosuz bağlantı ve mikrofonu ile arama yapabilme özelliğine sahip.

Sennheiser MX W1 Wireless Headphones: Kulaklık, yüksek kalitesi ile ses iletiminde harika sonuçlar veriyor.

Flip Video MinoHD: iPod büyüklüğündeki cihaz, yüksek çözünürlüklü video çekiyor.

Kindle: Elektronik kitap görüntüleyici olan kindle, seyahat ederken kitap okumayı sevenler için müthiş bir cihaz.

Roku Netflix Box: Birçok farklı port'tan TV'ye bağlanarak DVD'lerin tahtını sarsmaya aday cihaz.

Sony PlayStation Home for PS3: Sony'nin üç boyutlu, online video oyun konsolu. Sosyal bir arkadaşlık servisi olan hizmet ücretsiz sunuluyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber