Belediye Başkanı'na bıçaklı saldırı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 27 Aralık 2008 14:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turgay İPEK/ ERZURUM, (DHA)

Erzurum'un Dadaşköy Beldesi Belediye Başkanı AKP'li Güven Gülüm, beldedeki bir kahvede oturduğu sırada eski Başkan Yusuf Yıldırım'ın oğlu Hatem Yıldırım'ın biber gazı ve bıçaklı saldırısına uğradı. Başkan Gülüm başından aldığı bıçak darbesiyle yaralanırken, Yıldırım kaçtı.

Olay merkeze 10 kilometre uzaklıktaki Dadaşköy Beldesi'nde meydana geldi. Belediye Başkanı Güven Gülüm beldedeki kahvede halkla sohbet ederken yanına yaklaşan Belediye eski Başkanı Yusuf Yıldırım'ın oğlu Hatem Yıldırım, cebinden çıkardığı biber gazını sıkarak Başkan Gülüm'ü başından bıçakladı. Hatem Yıldırım kaçarken kanlar içinde kalan Başkan Gülüm, belde sakinleri tarafından Palandöken Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Hayati tehlikesi bulunmayan ve ayakta tedavisi yapılan Başkan Gülüm, ?Başkan seçildiğim günden bu yana rakibim bunu hazmedemedi. Siyasetten başka birşey yapmıyoruz. Ancak, rakibim bunu bir türlü kabullenemiyor. Biz de onlar gibi mi davranalım? Ama bu ülkede adalet var, polis var. Onlara güveniyor ve canımızı onlara emanet ediyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber