Hemşirenin katilinden şok ifadeler

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2009 18:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya'da eski eşi olan hemşireyi öldürüp, daha sonra dağda toprağa gömen polis memuru verdiği ifadesinde, olayın kazaen meydana geldiğini ve eski eşini tek başına cenaze namazı kılarak toprağa verdiğini söylediği öğrenildi.

Malatya'da kaybolduktan 55 gün sonra ölü olarak bulunan Malatya Devlet Hastanesi Çocuk Servisi Hemşiresi Özgür Karaağaç'ı (30) öldürüp toprağa gömen eski eşi olan polis memuru Ömer Kızılaslan'ın adliyede verdiği ifadesinde ilginç bilgiler verdiği ortaya çıktı. Polis Memuru Ömer Kızılaslan'ın olay günü, eski eşi olan Özgür Karaağaç ile konuşmak için buluştuklarını, Özgür'ün arabasında çıkan tartışma esnasındaki itişme esnasında, Özgür'ün kafasını emniyet kemerinin demirine çarpıp, bayıldığını, kendisinin de o esnada korkarak direksiyona geçip, aracı sürdüğünü, şehir dışında çıkıp, aracı durdurduğunda Özgür'ün ölmüş olduğunu fark ettiğini anlatarak, daha sonra cesedi aracın bagaj kısmına koyarak, Konak Beldesi ile Gündüzbey Beldesi arasındaki Daztepe mevkiine gömdüğünü anlattığı belirtildi.

Bulduğu odun parçaları ile mezar açtığını ve cenazeyi toprağa koymadan önce tek başına cenaze namazı kıldığını belirten katil zanlısı Ömer Kızılaslan'ın Özgür hemşireyi toprağa verdikten sonra bir kaç saat orada bekleyip, dua ettiğini aktardığı kaydedildi.

Cesedi elbiseleri çıkartıp, öyle toprağa vermesini ise sadece şehitlerin elbiseleri ile mezara konulabileceği için böyle bir harekette bulunduğunu anlatan Ömer Kızılaslan'ın, olayın tamamen kazaen meydana geldiğini ileri sürerek, "Olaydan dolayı çok üzgünüm. Olaydan sonra psikolojik tedavi gördüm" dediği öğrenildi.

Öte yandan, polisin olayı soruştururken, Özgür hemşirenin notlarını yazdığı ajandasına ulaştığı ve buradaki bazı notlarında 3 yıl önce boşandığı Polis Memuru Ömer Kızılaslan'ın kendisini dövdüğünü belirttiği kaydedildi.

Polisteki sorgusu sonrasında Malatya Adliyesine çıkartılan katil zanlısı Polis Memuru Ömer Kızılaslan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber