Boş Kalan Öğretmen Kadrolarına Atama Yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı, 2004 yılının son öğretmen atamasını bu ayın son haftasında gerçekleştirecek. Ağustos ayında 9 bin 267 öğretmen ataması yapan bakanlık, bu kadrolardan boş kalan 280 kadroya öğretmen atayacak. Adaylardan yeni bir başvuru almayacak. Ayrıntılar için tıklayın.

Haber Giriş : 07 Aralık 2004 12:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı, 2004 yılının son öğretmen atamasını bu ayın son haftasında gerçekleştirecek. Ağustos ayında 9 bin 267 öğretmen ataması yapan bakanlık, bu kadrolardan boş kalan 280 kadroya öğretmen atayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, Ağustos ayında yaptığı 9 bin 267 kadroda en fazla atamayı sınıf, ingilizce, bilgisayar ve rehber branşlarına yapmıştı. 2004 yılının son ataması, görev yerlerini çeşitli sebeplerle beğenmeyerek, gitmeyen öğretmenlerden boş kalan kadrolara ilk atama yapılacak.

Bakanlık, 2004 yılının son öğretmen atamasını yapacağı Aralık ayı atamasında, adaylardan yeni bir başvuru almayacak. Ağustos ayında yapılan başvuruları kriter alınarak, atamalar, 280 kadroya ihtiyaç doğrultusunda bakanlıkça belirlenip daha sonra açıklanacak olan çeşitli branşlara yapılacak.

Atamalarda ayrıca 2004-KPSS öğretmenlik alanındaki puanlar doğrultusunda en son atama yapılan branşların taban puanlarına göre yerleştirmeler yapılacak. Yapılan atamalar adaylara posta ile bildirilmesinin yanı sıra adaylar, bakanlığın "personel.meb.gov.tr" adresinden de öğrenebilecekler.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber