Pamukova İlçe Emniyet Müdürü kazada öldü

Haber Giriş : 08 Aralık 2004 11:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'da meydana gelen kazada Pamukova İlçe Emniyet Müdürü Caner Türkyılmaz ve 2 arkadaşı yaşamını yitirdi. 1 kişi de yaralandı. Kaza sonrası olay yerine giden polisler, kazada hayatını kaybeden kişinin kendi müdürleri olduğuna şahit olunca şok geçirdiler.

Alınan bilgilere göre kaza, Pamukova İlçesi E-25 karayolu Gökgöz köyü yakınlarında 02:00 sularında meydana geldi. Kullandığı 34 ZV 1666 plakalı otomobili ile Adapazarı'na seyir halinde iken dönüş yapmak isteyen Caner Türkyılmaz'ın aracına, arkadan gelen Enver Bircan yönetimindeki 03 FN 991 plakalı kamyon çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan özel oto yol kenarında bulunan caminin demir avlusunu yıkarak durabildi. Kazada Pamukova İlçe Emniyet Müdürü Türkyılmaz olay yerinde yaşamını yitirirken aynı araçta bulunan Mehmet Köz (40), Erdal Ceylan (32) ve Halil İbrahim Kalaycı (39) yaralandı. Yaralılar çevreden yetişenler tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralılardan Mehmet Köz ve Erdal Ceylan hastaneye kaldırılırken yolda yaşamlarını ytirdi. Diğer yaralı Halil İbrahim Kalaycı ise Toyota-SA hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza sonrası olay yerine gelen Sakarya Valisi Nuri Okutan ve Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın kaza ili ilgili bilgi aldı.

Kazayı duyduktan sonra olay yerine intikal eden polisler ise kaza geçiren kişinin kendi müdürleri olduğunu öğrendiklerinde şok geçirdiler.

Kamyon sürücüsü Enver Bircan, jandarma tarafından gözaltına alınırken kaza ile ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.

habertürk

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber