Açıköğretim'de online ders dönemi

Haber Giriş : 08 Aralık 2004 11:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bilgi Yönetimi Önlisans Programı ile İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı'nda online dersler başladı.

Online olarak yürütülen akademik danışmanlık derslerinde Bilgi Yönetimi Önlisans Programı'nda dersler ''eş zamanlı'' ve ''eş zamanlı olmayan'' diye iki uygulama şeklinde gerçekleştiriliyor. Toplam 60 öğretim elemanının görev aldığı bu programdaki 12 akademik danışmanlık dersinden 400'e yakın kayıtlı öğrenci faydalanıyor.

İngilizce öğretmenliğinde ise dersler eş zamanlı olmayan akademik danışmanlık şeklinde yürütülüyor ve derslerde 35 öğretim elemanı görev alıyor.

Bu programda okuyan 3'ncü ve 4'ncü sınıf öğrencileri 10 dersten isteğe bağlı olarak sorumlu oluyor. Bu programın akademik danışmanlık hizmetinden yararlananların sayısı ise 5 bin 600 civarında.

Online akademik danışmanlık hizmeti sayesinde bu bölümlerde okuyan öğrenciler, öğretim elemanlarıyla e-posta yoluyla veya sohbet odalarında görüşerek, uygulamalı her ders için anlayamadıkları konular hakkında bilgi alabiliyor.

habertürk

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber