İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Tarım Bakanlığının Personel Alımına İlişkin ÖSYM Resmi Duyurusu

Tarım ve Köyişleri Bakanlığının sözleşmeli personel alımına ilişkin duyuru ÖSYM tarafından resmi olarak yayımlandı. Duyuruya göre sözleşmeli mühendis ve veteriner hekim alınacak olup, başvurular daha önce memurlar.net'te yer aldığı üzere 18-23 Şubat 2009 tarihleri arasinda alinacaktir. ÖSYM ile birlikte Tarım ve Köyişleri Bakanlığının duyurularını görmek için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Şubat 2009 15:10, Son Güncelleme : 29 Temmuz 2019 12:01
Tarım Bakanlığının Personel Alımına İlişkin ÖSYM Resmi Duyurusu
ÖSYM'nin duyurusu

BASIN DUYURUSU

(11 Şubat 2009)

T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak için Adaylardan Tercih Alınması

T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara (Mühendis ve Veteriner Hekim) yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır.

Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2009/2 T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tercih Kılavuzunda lisans düzeyindeki sözleşmeli pozisyonlar yer almaktadır.

Kılavuzda yer alan sözleşmeli pozisyonlardan tercih yapabilmek için, 28-29 Haziran 2008 tarihlerinde yapılmış olan 2008-KPSS Lisans'a girilmiş ve KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak gerekir.

Adaylar tercihlerini 18-23 Şubat 2009 tarihleri arasında ÖSYM'nin www.osym.gov.tr internet sitesinde yayımlanacak olan Kılavuzda yer alan kurallara göre internet üzerinden kendileri yapacaklardır. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.

KPSS-2009/2 T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Kamuoyuna duyurulur.

Prof. Dr. A. Ünal YARIMAĞAN

Başkan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber