Keyfi nöbet uygulamasına müfettiş sorgusu

Haber Giriş : 10 Aralık 2004 17:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trabzon'da bir süre önce bir polis memurunun eşinin, kocasına keyfi nöbet yazıldığını iddia etmesi ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdür Vekili Komiser A.A.'yı İl İnsan Hakları Kurulu'na şikayet etmesi ile ilgili olarak basında yer alan haberler üzerine, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden bir müfettiş olayı araştırmak üzere Trabzon'a geldi.

Konuyla ilgili araştırma yapmak üzere Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne gelen 1. Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Mustafa Doğan Kılınç, bugün haberi yapan basın mensupları da dahil olmak üzere, haberde adı geçenlerin ifadesine başvurdu. Hazırladığı raporu Emniyet Genel Müdürlüğü'ne sunacak olan Kılınç'ın olayda adı geçen polis memuru Ömer Ünsal ve eşi Seda Ünsal ile de görüşeceği öğrenildi.

Polis memuru Ömer Ünsal'ın eşi Seda Ünsal, eşinin astım bronşit nedeniyle 5 gün istirahat aldığını, istirahat dönüşü eşine Komiser A.A. tarafından sürekli gece nöbeti yazıldığını iddia etmiş ve İl İnsan Hakları Kurulu'na şikayette bulunmuştu.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber