Kuyuda ölümle ilgili soruşturma başlatıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Şubat 2009 15:01, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, İsmail Sarı'nın (47) elektrik direği dikmek için açılan çukura düşerek ölmesi olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ailesi ile birlikte yaşayan ve akli dengesi yerinde olmayan İsmalil Sarı, önceki gün Bedaş tarafından elektrik direği dikmek için açılan 1 metre 80 santimetre derinliğinde ve 50 santimetre çapındaki çukura düşerek hayatını kaybetmişti.

Olayla ilgili Bedaş Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Karadeniz Ereğli İşletmesi sınırları içerisinde beton direk işini yapan yüklenici firma işçileri, 19 Şubat 2009 tarihinde 50x180 santimetre ölçülerinde birkaç tane çukur açmıştır. Çukurların üzeri metal plakalar ile kapatılmış ve bunun da üzerine ağırlıklar konulmuştur. Ancak, 20 Şubat 2009 günü beton direk dikmek üzere açılan kuyulardan birisine gelen yüklenici firma elemanları, kuyunun kapağının açık olduğunu, kuyu içerisinde bir kişinin hareketsiz olarak baş-aşağı yattığını görmüş ve durumu acilen emniyet yetkililerine bildirmiştir." denilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber