MEB'den, ilköğretim ve lise öğrencisine 80 YTL'ye kamp imkanı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Mart 2009 17:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı, her yıl okulların tatile girdiği yaz aylarında ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında okuyan öğrencilere yönelik düzenlenen öğrenci eğitim kamplarının 2009 yılında da düzenlenmesine karar verdi.

Bakanlığa bağlı olarak faaliyet gösteren gençlik ve izcilik eğitim tesislerinde yapılması plânlanan sözkonusu öğrenci eğitim kamplarına; ilköğretim 4. ve 5' inci sınıflar ile 6,7 ve 8'inci sınıf öğrencileri ve ortaöğretimde öğrenim gören ve okulun devamlı öğrencisi olanlar katılabilecektir.

Okul idareleri buna ilişkin tüm duyuruları bu ay içinde öğrencilere ulaştıracak.

Öğrenci eğitim kamplarına katılacak her öğrenci, 8 günlük kamp devresi barınma ve beslenme gideri olarak 80.00.- TL. sı, 10 günlük uluslararası kamp devresi için ise 100.00.- TL. sı kamp katkı bedeli ödeyecektir.

Öğrenciler; kamp müracaatlarını yapmadan önce, öğrenci eğitim kampı yapılacak gençlik ve izcilik eğitim tesislerinin konumu ile bu tesislere ulaşım konusunda gerekli bilgilere ve fotoğraf görüntülerine obesid.meb.gov.tr internet adresinden ulaşabileceklerdir.

Kamp devrelerinde kontenjan açıkları olması halinde, kamplara öğrenci müracaatları yeniden kabul edilecektir. Bununla ilgili duyuru yazısı 27/4/2009 tarihini müteakip en geç bir hafta içerisinde milli eğitim müdürlüklerine duyurulacaktır.

Bilgilerinizi ve kamplara katılacak öğrencilerle ilgili isim listeleri, en geç, 27.04.2009 tarihine kadar, Bakanlık Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığına göndermesi gerekmektedir.

Ekler: Kampa katılım şartları (ek 2/2) ve kamp kontenjanları için tıklayınız

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber