Sendika şubesinden üye promosyonu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 04 Mart 2009 10:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

EĞİTİMCİLER Birliği Sendikası Nevşehir Şubesi, en çok üye kaydeden öğretmenlere gömlek, kravat ve Kozaklı İlçesi'nde termal tatil hediye edeceğini duyurdu.

Sendika şubesi, üyelerinin cep telefonlarına mesaj göndererek en fazla üye kaydeden öğretmene çeşitli hediyeler vereceğini bildirildi. ?NEVSEHIREBS' adı ile çekilen mesajda, ?5 üye kaydedene gömlek ve kravat, 10 üye kaydedene takım elbise, 20 üye kaydeden çift kişiye 2 günlük tatil hediye edilecek? duyurusu yapıldı.

Eğitimciler Birliği Sendikası'nın bu mesajı, kentte görev yapan diğer eğitimciler tarafından tepkiyle karşılandı. Türk Eğitim- Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, öğretmenlerin güvenini sağlayamayan sendikanın bu girişiminin eğitime leke sürmek anlamı taşıdığını söyledi. Uğur, şöyle konuştu:

?Bilindiği gibi her yıl sendikalar arasında üyelere göre yetki belirleme çalışmaları yapılmaktadır. Başarılı çalışmaları ile eğitimcilerin güvenini kazanamayan sendikanın böylesine bir girişime kalkışması eğitime sürülmüş bir leke olarak kabul edilecektir. Öğretmenlerimiz rüşvet veya vaatlerle kandırılacak insanlar değildir.?

Bazı öğretmenler ise, sendika yöneticilerinin yerel seçim havasına kapılıp bu mesajı gönderdiğini öne sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber