Balbay, Ergenekon Savcısı'na ifade verecek

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mart 2009 10:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı ve Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay gözaltına alındı.

Mustafa Balbay'ın ifadesinin alınması için İstanbul'a götürüleceği belirtiliyor.

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay ile Neriman Aydın, Ergenekon soruşturmasını yürüten savcılara ifade vermek üzere İstanbul'a getiriliyor.

Daha önce Ergenekon soruşturması kapsamında savcılıkça sorgulanan ve çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraılan Balbay ile Neriman Aydın yeniden savcı karşısına çıkacak. Balbay ve Aydın, Ankara'dan polisler nezaretinde uçakla İstanbul'a getiriliyor. Saat 11:00'de İstanbul'da olması beklenen 2 ismin sağlık kontrolünün ardından soruşturmayı yürüten savcılara ifade vereceği öğrenildi.

Mustafa Balbay İstanbul'a getirildi

Cumhuriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Mustafa Balbay ile Neriman Aydın, İstanbul'a getirildi.

Balbay ve Aydın, Ankara'dan polisler nezaretinde TK-117 sefer sayılı uçakla 11:45'te gecikmeli olarak geldi. Neriman Aydın ve Mustafa Balbay, uçağın altına gelen Terörle Mücadele Ekiplerinin yanaştırdığı minibüsle alınarak havalimanından ayrıldı. Balbay ve Aydın, Beşiktaş'ta bulunan adliyeye götürülecek.

Balbay ve Aydın, adliyeye getirildi

Ergenekon soruşturmasını yürüten savcıların talimatıyla İstanbul'a getirilen Cumhuriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Mustafa Balbay ile isim Karargah Evleri'ne karışan Neriman Aydın, adliyeye getirildi.

Saat 11:45'te İstanbul'a getirilen Balbay ve Aydın, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne götürüldü. Hakim ve savcıların kullandığı protokol kapısından içeri alınan Balbay ve Aydın'ın, soruşturmayı yürüten savcı tarafından ek ifadesi alınacak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber