KPSS'de bir ilk... Uzaktan eğitim ile ders alın

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Mart 2009 00:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KPSS'de ilk, Türkiye de TEK...

Uzaktan Eğitim sisteminin gelişmesi ile bazı üniversitelerden sonra KPSS'ye hazırlanan öğretmenlere Türkiyede ilk defa İhtiyaç Yayıncılık ve Dershanecilik tarafından sanal ortamda canlı olarak ders verilmeye başlandı.

Uzaktan Eğitim hayatın her alanında yaygınlaşmaya başlarken Türkiye'de Gazi Üniversitesi, ODTÜ gibi büyük üniversiteler uzaktan eğitim kullanan üniversiteler arasında... Bu üniveristeler sanal ortamda katılımcı anlayışla öğrencilerine ders veriyor.

Üniversitelerden sonra KPSS alanında bir ilki gerçekleştiren İhtiyaç Yayıncılık www.uzaktanegitim.com.tr adresinde kurduğu sistemle öğrenci kayıtlarını, ders bilgilerini online olarak takip edebiliyor ve tüm gelişmeleri websitesi aracılığı ile katılımcılarına duyurabiliyor. Slogan olarak da "Öğretmenler evinizde, KPSS bir tık ötenizde" ile sınavlara hazırlanmada yeni nesil eğitim platformunun ilk adımını atan kurum kayıtlarınıda verilecek eğitimin kaliteli ve Internet ortamınıda olduğunu gözönünde bulundurarak ilk etapta Sanal Sınıfların her biri 25 kişiyi geçmeyecek şekilde kontenjanla sınırlandırmıştır.

Canlı Dersler Başladı...

İhtiyaç Yayıncılık, söz konusu sisteme 400 bin TL'lik yatırım yaparken, sistemin geliştirilmesi yönünde de yatırımlarına devam etmektedir. Ayrıca, sanal dershane sistemine geçerek daha ucuza, daha fazla kişinin derslerden yararlanmasını sağlanmaktadır.Söz konusu sistemde, öğrenciler Uzaktan Eğitim'e kayıt olacaklar ve kendilerine verilen şifre ile internetten derslere girmektedir. Ders programına göre belli saatlerde verilecek dersleri öğrenciler canlı olarak izlemekte ve derse katılım sağlamaktadırlar. Ayrıca öğrenciler, online sınıflarına, derslerine 7 gün 24 saat ulaşabileceklerdir. Yani Ders Kaçırmak YOK...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber