?Her şeyin başı sağlık' için bunlar

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 08 Mart 2009 11:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beste Önkol

Kimi rahat uykunun çaresini su sesinde, lavantada buluyor, kimi su filtreleriyle mikroptan uzak duruyor. Kilosuna dikkat edenler yağı, kası hesaplayan tartıları tercih ediyor Farklı losyonlarda enerjinin kaynağını arayanlar, müzikli boyun yastığıyla ağrılarına deva bulanlar da var... İşte yeni dönemin her derde deva yaratıcı ürünleri....

Arzum'dan ?Şifa?lı çaycı

Arzum, ?Şifa? adını verdiği ?bitki çayı ve kahve robotu? üretti. Tavsiye edilen fiyatı 139 TL olan ürünle hem filtre kahve hem de bitki çayları yapılabiliyor. Su ısıtıcısı olarak da kullanılabilen ?Şifa? cam gövde, kablosuz kullanım kolaylığı, kaynayan suya el yakmadan bitkilerin atılmasını sağlayan özel dizayn huni gibi özelliklere sahip.

Yağım mı çok, kasım mı?

Günümüzde normal tartılar yerini çoktan gramına kadar ölçen hassas tartılara bıraktı. Ama yeni trend tartılar, yağ ve kas oranlarınıda ölçebilenler. Tefal'in bu tipteki tartılarının fiyatıysa 150 TL.

Samsung'un digital vücut ölçerinin fiyatıysa 130 TL. 5 ayrı kişisel bilgi girildikten sonra kişiyi tanıyıp ölçüm yapan cihazın vücut su, vücut yağ ve kas oranı yapınızı 0.1 adımlık doğrulukla belirliyor. Ölçüm sonrasında ideal oranlara erişebilmeniz için besleme şekli ya da spor aktivitelerinin miktarı hakkında önerilerde bulunup bunları LCD ekrana yansıtıyor.

Kızartmayı hayatından çıkaramayanlara

Tefal'in yeni ürünü Actifry, birçok kişinin sevdiği ancak kalori değerlerinden dolayı temkinli yaklaştığı yemeklere farklı bir alternatif getiriyor. Acrifry'da 1 kaşık yağ kullanılarak patates kızartması, et, balık, sebze yemekleri ve çeşitli tatlılar yapılabiliyor. Ürünün fiyatı 500 TL.

Nevresimlere uyku spreyi

The Body Shop'ın ?Deep Sleep Dreamy Pillow & Body Mist? adlı ürünü, uyku problemi olanlara tavsiye ediliyor. Yatmadan önce yastık ve nevresime sıkılan bu sprey, içerdiği çeşitli bitki özleri sayesinde uykuya dalmayı kolaylaştırıyor. Kişi uyurken hareket ettikçe koku yayılımı devam ediyor.

Fiyatı 15 TL. Aynı ürün gamına ait yağ, vücüt losyonu, duş kremi gibi seçenekler de bulunuyor

Havanın nemi keyfe göre

Hava nemlenirme makineleri burun kuruluğunu, deri ve dudak kuruması ile kaşınmasını engellerken, mukoza zarı iltihabını da önlemeye yardımcı oluyor.

Sunny'nin 52 TL'ye satılan ayıcık şeklindeki cihazı çocuk odaları için ideal. Cihaz aynı zamanda tankındaki su bittiğinde otomatik olarak kapanarak güvenli bir kullanım sunuyor. Rowenta'nın Vitality adlı ürünü ise 200 TL.

Oda çeşmesiyle gevşeyin

Su sesiye rahatlayıp, stres atanların tercihi ?oda çeşmesi?. Elektrikle çalışan bu mini fiskiye, 4 kattan oluşan bir çeşme. Su, akış hızı ayarlanabilen pompa sayesinde katlar arasında gidip gelirken tıpkı bir fıskiye gibi gevşetici su sesi çıkarıyor. Aynı zamanda doğal hava nemlendirici fonksiyonuyla odada ideal iklim sağlıyor. Tchibo'da satılan ürün 43 TL.

Temiz su için 6 kat filtre

Bosch'un yeni nesil su filtreleme cihazı Vivaqua, çeşme suyunu altı kat filtreleme işleminden geçirerek içilebilecek kaliteye getiriyor. Su Kalitesi Birliği'nin Altın Mühür sertifikasını taşıyan Vivaqua, sıcak, soğuk ya da oda sıcaklığında içme suyu imkânı sunuyor. Ankastre cihazlarla uyum sağlayan veya solo olarak kullanılabilen Vivaqua'nın çocuk kilidi, enerji tasarruf fonksiyonu gibi özellikleri bulunuyor.

Boynun da dinlensin, kulağın da!

Tchibo'da satılan 40 TL tutarındaki dahili radyo sistemli boyun masaj yastığı 2 hoparlör ve CD/MP3 çalar girişine sahip. Ürün, sıcaklık fonksiyonuyla derinlemesine masaj yapıyor, kasları rahatlatıyor. Dinlenme amaçlı kullanılan yastık, yolculuklarda rahat bir uyku için birebir.

Enerjisi bitenlere!

The Body Shop'ın yorgun vücutlar için ?Total Enerji? serisini piyasaya sürdü. İçerisinde Total Enerji Pulse Point Balsam bulunan bu seri ekstra zindeliğe ihtiyaç duyulduğu anlarda nabız bölgesine sürülerek kullanılıyor. Aloe, shea ve badem yağı içeren ürününün fiyatı 20 TL.

Seride vücüt jeli, duş jeli ve yağ da yer alıyor.

Lavantalı yastık

Stres gideren ve uyku yapıcı özelliği olan lavanta artık yastıklarda. Lava marka keten yastık 75 TL, ahşap düğmeli yastık 85 TL.

Ayrıca farklı bir markaya ait lavanta ve arpa içerikli seyahat yastığı, mikrodalga fırında ısıtılarak kullanılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber